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The best of cooking

Enhance your meals in no time!

In addition to this, you need to know more about it.

Recipes from your favorite restaurants

Fresh products at the best of the season

Preservation of flavors, without preservatives

Easy to use

treat yourself to a dinner at the restaurant

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Eat well, it's sacred!

We were fed up with sanitized products,

tasteless and full of preservatives.

Armed with our hats we are

gone to meet the chefs of your favorite restaurants in order to offer you their best recipes in jars.

It remains to add a pretty bottle to untie the languages and remake the world with family or friends.

News

Au fil des saisons découvrez les plats cuisinés canailles, les terrines gourmandes ….  de nos chefs en bocaux

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Légumes façon Thaï

 

par Jeremy Inacio

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COLLECTION

Coffrets Cadeaux Gourmands

 

Découvrez notre collection de coffrets gourmands signés par nos chefs.
Le cadeau idéal pour la famille ou les amis ou en cadeaux d'affaires

pour vos collaborateurs et clients...

 

Les recettes de vos Chefs préférés en bocaux

 

Terrines,  potages, plats cuisinés…. nos chefs s’invitent à votre table.

LE CHEF

Pierre Augé

La maison de Petit Pierre

Restaurant convivial et gourmand

Béziers

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LA CHEFFE

Mélanie Serre

Une cuisine précise, élégante

et résolument gourmande

Paris

News

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Catering Les Toques

Current chefs

"Les Toques", house of gastronomy founded

by 3 passionate chefs 1995 trained at the Ferrandi school and in starred houses.

In addition to this, you will need to know more about it.

Jérémy and Romain have concocted 4 gourmet and convivial recipes for you to share on all occasions.

A la carte:

Braised Beef with citrus fruits, Chicken curry

and coconut milk, Osso Buco ...

News

Les conseils de nos chefs pour sublimer
leurs recettes à la maison.
Sauté de veau aux olives et citron confit - par le chef Pierre Augé
Ma Feijoada - par la Cheffe Alessandra Montagne
Bœuf confit à la Colombienne - par le Chef Juan Arbelaez
Terrine de volaille à la sauge - par le chef Antoine Westermann

News

Fromageries, épiceries, cavistes...
De belles adresses & de beaux artisans prêt de chez vous.
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PARIS

La Grande Épicerie

Le Temple de la Gastronomie

et de l’épicerie-fine.

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ST-CYR-L'ÉCOLE

Ferme de Gally

Une bulle d'oxygène,

à deux pas de Paris.

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BIARRITZ

Maison Arostéguy

Une grande maison et une institution depuis 1875.

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Chefs jars

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