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The best of cooking

Enhance your meals in no time!

In addition to this, you need to know more about it.

Recipes from your favorite restaurants

Fresh products at the best of the season

Preservation of flavors, without preservatives

Easy to use

treat yourself to a dinner at the restaurant

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Eat well, it's sacred!

We were fed up with sanitized products,

tasteless and full of preservatives.

Armed with our hats we are

gone to meet the chefs of your favorite restaurants in order to offer you their best recipes in jars.

It remains to add a pretty bottle to untie the languages and remake the world with family or friends.

Les recettes de vos Chefs préférés

 

LE CHEF

Juan Arbelaez

Cuisine solaire à la frontière entre

la gastronomie Colombienne et Française

Paris

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LA CHEFFE

Mélanie Serre

Une cuisine précise, élégante

et résolument gourmande

Paris

News

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COLLECTION RECONFORT

Potage Gastronomique

 
 

by Stephane Jego

 
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EXCLUSIVITÉ

Bœuf confit à la Colombienne

 

by Juan Arbelaez

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COLLECTION

Coffrets Gourmands

 

Découvrez notre collection de coffrets gourmands signés par nos chefs.
Le cadeau idéal pour la famille ou les amis
ou en cadeaux d'affaires

pour vos collaborateurs et clients...

 

News

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Catering Les Toques

Current chefs

"Les Toques", house of gastronomy founded

by 3 passionate chefs 1995 trained at the Ferrandi school and in starred houses.

In addition to this, you will need to know more about it.

Jérémy and Romain have concocted 4 gourmet and convivial recipes for you to share on all occasions.

A la carte:

Braised Beef with citrus fruits, Chicken curry

and coconut milk, Osso Buco ...

News

Les conseils de nos chefs pour sublimer
leurs recettes à la maison.
Terrine de volaille à la sauge - par le chef Antoine Westermann
Tielle de Seiche - par le Chef Pierre Augé
Poitrine de cochon confite Miel & épices - par la Cheffe Mélanie Serre
Les Toques - Mafé de Volaille
Réconfort de Topinambour & Lentilles - Stéphane Jégo
La Terrine du père Jégo - Stéphane Jégo
Histoire de Gourmands - Les Fromages de Clément
Daoud Basha - Karim Haïdar

News

Fromageries, épiceries, cavistes...
De belles adresses & de beaux artisans prêt de chez vous.
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PARIS

La Grande Épicerie

Le Temple de la Gastronomie

et de l’épicerie-fine.

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ST-CYR-L'ÉCOLE

Ferme de Gally

Une bulle d'oxygène,

à deux pas de Paris.

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BIARRITZ

Maison Arostéguy

Une grande maison et une institution depuis 1875.

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Chefs jars

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Toutes les actualités de nos Chefs
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